Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

DIMECRES 28 JUNY 2023

Avui, l’Ajuntament d'Agamunt ha desplegat la bandera de l?orgull LGTBI+ al balcó i  s’adhereix a una declaració institucional en commemoració del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+. 

En aquesta data, recordem que encara avui l'orientació sexual i la identitat de gènere continuen condicionant la vida de les persones.

Per això, des de l'Ajuntament d'Agamunt reivindiquem el dret de les persones a ser com vulguin ser i a viure la seva identitat amb plenitud en totes les etapes de la vida, sense haver de patir desigualtats, discriminacions o violències. 

Defensem el dret a l'expressió de la identitat de gènere des de la infància, el dret a una educació lliure d'assetjament per a adolescents i joves, i el dret a transitar pels carrers sense por a rebre insults o agressions. A més, promovem el dret a formar famílies diverses i a no ser discriminats en l'àmbit laboral o administratiu a causa de la identitat de gènere. En aquest dia de l'Orgull, reafirmem el nostre compromís en la lluita per la igualtat i el respecte envers la diversitat sexual i de gènere.

Fitxers adjunts