Dia Mundial Activitat Física

Activitats programades durant tot el dissabte 13 d'abril per celebrar el DMAF

Activitat del Dia Mundial de l'Activitat física (2018)
Activitat del Dia Mundial de l'Activitat física (2018)

DIMECRES 10 ABRIL 2019

Agramunt s'ha adherit un any més al Dia Mundial de l'Activitat Física i ha organitzat un conjunt d'activitats per promocionar l'esport i la salut. Tot i que la  celebració es va fer a nivell mundial el passat dia 06 d'abril, a Agramunt s'han organitzat les activitats per aquest proper dissabte 13 d'abril.

Les activitats començaran el dissabte a dos quarts d'onze del matí amb una sortida amb bicicleta que comptarà amb la col·laboració del Club Ciclista d'Agramunt. El recorregut serà apte per a totes les edats, i el casc serà obligatori per a totes les persones que hi vulguin participar. 

A la tarda, per aquest any s'ha preparat una activitat per fer amb família o amics. Es tracta d'una pista-rogaina on els participants hauran de buscar unes pistes amagades en llocs concrets i  hauran de resoldre uns enigmes relacionats amb l’activitat física, la salut i l’alimentació saludable. El punt de trobada per fer aquesta activitat serà la plaça de l'Església. Durant la tarda també hi haurà berenar saludable per tots els participants. 

Per cloure la jornada del DMAF'2019 es realitzarà una sessió de ioga dirigida per Damià Vicens.

Totes les activitats del dissabte són gratuïtes i estan obertes a tothom. 

Per tancar la programació del DMAF'2019 el diumenge 28 d'abril es farà una caminada i estiraments i Qi Gong amb el Centre Aquamunt

Galeria d'imatges