Diada Nacional de Catallunya a Agramunt

Des d’avui Agramunt se suma a la campanya institucional de la Generalitat

DIMARTS 29 AGOST 2023

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Agramunt arrancaran el diumenge 10 de setembreamb la Caminada al Pilar dAlmenara, una trobada popular al peu de lemblemàtic monument. La sortida es farà des de la plaça Fondandana a les 18.30 hores i, un cop al Pilar, es farà la lectura del manifest de lANC i una actuació a càrrec de Siobhan.

Lendemà es farà lacte institucional a peu del monument a Rafael Casanova, ubicat a la plaça Onze de Setembre, amb la lectura del manifest, lofrena floral i lactuació de la Cobla Jovenívola dAgramunt. Els actes clouran amb una ballada de sardanes a la plaça del Mercadal a càrrec de lamateixa cobla.

Les inscripcions per tal que les entitats puguin participar a lofrena floral ja estan obertes a través del link https://forms.gle/peMcEVZ15Nw1rjCR6

Daltra banda, Agramunt se suma des davui a la campanya institucional de la Generalitat de Catalunya, dedicada a les diferents variants de la llengua catalana, amb la col·locació duna lona al balcó de la Biblioteca Guillem Viladot.