El Consell Comarcal i el Consell Esportiu de l’Urgell dinamitzen fer activitat física durant les vacances de Nadal

Amb l’objectiu d’apropar l’activitat física als habitants de la comarca presenten la iniciativa "L'Urgell et repta"

Presentació de la campanya al Consell Comarcal de l'Urgell
Presentació de la campanya al Consell Comarcal de l'Urgell

DIMARTS 15 DESEMBRE 2020

El Consell Comarcal i el Consell Esportiu de la comarca de l’Urgell uneixen esforços per dinamitzar l’activitat física durant les vacances de Nadal. Sota el títol “L’Urgell et repta”  es vol apropar l’activitat física als habitants de la comarca amb l’assoliment de reptes esportius. Està pensat per a tot tipus d’edat i nivells de condició física ja que la voluntat és establir interacció entre els esportistes experimentats i animar a fer activitat física en família. Per això, s’han creat creat tres nivells de dificultat: verd (iniciació), groc (intermedi) i  vermell (experimentat).

La competició s’iniciarà el dilluns dia 21 de desembre. Cada dilluns es presentarà un repte i per completar-lo, s’ha d’aconseguir l’objectiu proposat en una sola sortida. Cada setmana es pot participar en un dels nivells i optar per fer un o els dos reptes que es proposen.

Els canals de comunicació per poder veure els reptes seran a la pàgina web del Consell Esportiu de l’Urgell www.ceurgell.cat i els diferents perfils d’instagram, entre els quals el de l’Ajuntament d’Agramunt.

Per a poder participar-hi els esportistes hauran de guardar els seus resultats  mitjançant foto o captura de pantalla de la App que hagin utilitzat per enregistrar-los. Si no en tenen cap, des del Consell Esportiu de l’Urgell se’ls facilitarà  un tutorial sobre com descarregar-se’n una de gratuïta.

Aquests resultats s’hauran de compartir (foto o captura de pantalla) a  Instagram o enviar-los per correu electrònic a ebenlliure@sport-madness.com en el moment que finalitzin un repte.

 

Per tenir en compte la participació, caldrà incloure en el text de la publicació la menció a @cc_urgell i al @consellesportiuurgell . A més, si els participants són  d’Agramunt, Tàrrega o Bellpuig hauran de mencionar el seu ajuntament i per a la resta de municipis no serà necessari mencionar el municipi. A la mateixa publicació caldrà fer-hi constar també el # del repte al  qual es participa.

Aquest esdeveniment es basa en una concessió de premis a través de sorteig i no de classificació atès que l’objectiu és establir una interacció entre participants de diferents condicions físiques. 

Els premis que se sortejaran seran xecs regals a bescanviar en establiments de la comarca ja que és una bona manera de revertir en el territori i ajudar els petits comerços que han vist afectada la seva facturació durant aquests últims mesos.

Es realitzaran 4 sortejos setmanals entre totes les persones que hagin assolit el repte de la setmana. 

Finalment es compartirà a xarxes socials i web la classificació per municipis dels quilòmetres acumulats.

Aquests projectes s’han pogut dur a terme gràcies al Pla econòmic en l’àmbit de la Salut de la Diputació de Lleida amb un pressupost total de 5.420 € i també a la col·laboració dels ajuntaments d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega que aporten els premis.

Galeria d'imatges