EL CONSELLER D’ACCIÓ EXTERIOR, BERNAT SOLÉ, VISITA L’AJUNTAMENT D’AGRAMUNT

El consistori es compromet a adherir-se als objectius de l’Agenda 2030

Moment de la reunió mantinguda entre membres del consistori i l'equip del conseller.
Moment de la reunió mantinguda entre membres del consistori i l'equip del conseller.

DIMECRES 23 DESEMBRE 2020

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé, ha visitat avui l’Ajuntament d’Agramunt, on s’ha reunit amb la corporació per abordar els preparatius de cara a les eleccions del 14 de febrer i els objectius per a l’aplicació de l’Agenda 2030.

Solé, que ha retornat al consistori com a conseller després de deixar l’alcaldia el passat mes de març, ha destacat el “paper fonamental” que juguen els ajuntaments en aquests moments de pandèmia i ha recordat que cal celebrar les festes de Nadal amb responsabilitat.

La visita del conseller s’emmarca en les reunions que la conselleria manté arreu del territori per abordar l’aplicació de l’Agenda 2030 i els preparatius de cara a les eleccions a la Generalitat de Catalunya del 14 de febrer.

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, ha ressaltat el compromís del consistori en avançar en l’aplicació dels objectius de sostenibilitat ambiental que marca l’Agenda 2030, cosa que queda palesa, ha dit, en els nous pressupostos, aprovats aquesta setmana.

Així mateix, ha avançat que per tal que les eleccions es puguin celebrar amb les màximes garanties i seguretat per a tota la ciutadania el col·legi electoral s’ubicarà al pavelló firal.

Durant la visita, el conseller ha aprofitat per saludar la plantilla municipal, ja que a causa del confinament domiciliari del mes de març no es va poder acomiadar en persona.