El Mercat de Nadal es farà el diumenge 08 de desembre

El concert de nadales donarà pas a l’encesa del nou arbre de llums de la plaça de l’Església

Presentació del Mercat de Nadal a Agramunt (2019)
Presentació del Mercat de Nadal a Agramunt (2019)

DIMARTS 03 DESEMBRE 2019

Un any més Agramunt donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb la celebració del ja tradicional Mercat de Nadal que es farà aquest proper diumenge 08 de desembre. El mercat es farà al centre històric i comptarà amb una cinquantena de parades.

Al llarg de la jornada, visitants i compradors podran passejar per la plaça de l’Església, el carrer Sió i el carrer Sant Joan per un recorregut de parades majoritàriament de productes relacionats amb el Nadal i una mostra d’animals de pessebre. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la regidoria de fires que pretén donar a conèixer el comerç de proximitat i avançar les compres nadalenques.

Per complementar el Mercat s’ha organitzat un seguit d’activitats pensades per a tots els públics. Entre les novetats d’aquest any, a les dotze del migdia es farà un espectacle infantil amb la companyia Grimpallunes a la plaça del Mercat.

També al matí es farà una xocolatada i a la tarda a partir de les cinc s'habilitaran unes barbacoes perquè tothom que ho vulgui pugui berenar una llesca de pa torrat amb oli i xocolata a la pedra.

Una altra de les novetats d’enguany serà la instal·lació d’un arbre de Nadal de llums al mig de la plaça de l’Església. L’Ajuntament, en una proposta conjunta amb els comerços de la vila, instal·larà una estructura il·luminada de 7 metres d’alçada amb llums LED de colors blanc i blau que permetrà entrar-hi a dins. L’Ajuntament i el comerç local han apostat per aquesta opció més sostenible, ja que es podrà reutilitzar any rere any.

L’encesa de l’arbre es farà el proper diumenge 8 de desembre dins el marc del Mercat de Nadal a les sis de la tarda coincidint amb la cantada de nadales que faran els escolars d’Agramunt amb l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Agramunt.

Galeria d'imatges