EL PORTA A PORTA ARRANCARÀ LA SETMANA VINENT

Cal deixar el cubell amb els residus orgànics a la porta de casa abans de les 10 de la nit

Un dels nous cubells domèstics.
Un dels nous cubells domèstics.

DIMARTS 02 MARÇ 2021

El nou sistema de recollida de residus a Agramunt, el porta a porta parcial, arrancarà el diumenge, 7 de març, a partir de les 22.00 h, dia en què de matinada es passarà a recollir la fracció orgànica. Per aquest motiu, es demana als veïns que deixin a la porta de casa el cubell amb el residu orgànic abans d’aquesta hora.
 
Cal recordar que, a partir d'ara, només es passarà a recollir, als domicilis, la fracció orgànica (els diumenges, dimecres i divendres a la nit) i la fracció resta (dimarts per la zona del polígon i grans generadors i els dijous pels domicilis). Les persones que ho necessitin, poden deixar amb la resta, en una bossa a part i marcada, els bolquers i compreses, sinó van al rebuig.
 
La resta de fraccions, com els envasos, els vidres i el paper i cartró, es podran dipositar a demanda als contenidors que continuaran sent al carrer.
 
Per tal d’implantar aquest nou sistema, el consistori va organitzar unes reunions informatives el passat cap de setmana en les que també es van entregar els cubells per a dur a terme el porta a porta. En total es van entregar els cubells a uns 1.400 domicilis, el que suposa el 55 per cent del total.
 
Pels que no tinguin els cubells o per resoldre dubtes i incidències, s’ha habilitat, durant aquesta setmana i a l’Espai Cívic, l’Oficina d’Atenció del Porta a Porta. L’horari d’atenció és dilluns, dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores, i dijous i divendres, de 16.30 a 18.30 hores.
 
D’altra banda, s’han posat a disposició de la ciutadania els següents canals de comunicació: el correu electrònic pap@agramunt.cat i el telèfon 674 21 44 36.