El Programa Referent d'Ocupació Juvenil tindrà un punt d'atenció a Agramunt

Una tècnica comarcal atendrà tots els dimarts de 10h a 12h a l’edifici de l’ajuntament

El regidor de joventut i la tècnica del programa presentant el servei a Agramunt
El regidor de joventut i la tècnica del programa presentant el servei a Agramunt

DIMECRES 30 GENER 2019

Agramunt disposarà a partir de la setmana vinent del servei del Programa Referent d'Ocupació Juvenil. Un programa gestionat des del Consell Comarcal de l'Urgell que des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Agramunt a través del seu regidor Oriol Puebla, s'ha vetllat molt per aconseguir tenir el servei a Agramunt i descentralitzar-lo així de la capital. 
 
Concretament, la tècnica comarcal que gestionarà el programa és la Lola Martínez que atendrà a Agramunt tots els dimarts de 10h a 12h a l'edifici de l'ajuntament. El programa està adreçat a joves de 16 a 29 anys que hagin acabat els estudis, als que vulguin seguir estudiant, als que els hi faci falta una orientació i a tots aquells emprenedors que necessitin assessorament. 
 
L'objectiu del Programa Referent d'Ocupació Juvenil és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant unitats especialitzades en ocupació juvenil. Els tècnics proporcionaran una atenció personalitzada i individualitzada als joves i treballaran de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut i serveis socials.