El retorn de l'orgànica es revertirà en un projecte escollit pel poble

L’Ajuntament d’Agramunt dóna continuïtat a la iniciativa per tercer any i obre el període per presentar propostes

DILLUNS 17 JUNY 2019

L'Ajuntament d'Agramunt dóna continuïtat un any més a la iniciativa de participació ciutadana per escollir un projecte que es finançarà amb el diners que l’ajuntament rep del retorn de l’orgànica.

Aquest any serà el tercer any que s’impulsa aquest projecte de participació ciutadania al qual aquest any es podran destinar 12100€. Aquest import sorgeix de la bonificació que l'Ajuntament d'Agramunt rep per part de l'Agència Catalana de Residus per haver separat la fracció orgànica de la resta d'escombraries. Si analitzem les xifres de l’any passat, el retorn aque st any és una mica inferior, 12332€ (2018) per tant vol dir que cal seguir encara adoptant mesures que ens facilitin el reciclatge de la fracció orgànica.

 Amb tot, a partir d’avui 17 de juny, queda oberta la primera fase la de recollida de propostes perquè tothom que vulgui pugui presentar els seus projectes i/o idees per millorar Agramunt. Les aportacions es poden fer a través d’un formulari online disponible al web agramunt.cat o a les oficines de l’ajuntament fins al proper 30 de juny.

Igual que l’any passat, i segon s’ha explicat el regidor Joan Pijuan només podran votar les persones que estiguin empadronades a Agramunt a data d’abril de 2019 i que siguin majors de 16 anys.

Un cop acabat el termini de recollida de propostes aquestes seran avaluades per l’Ajuntament i de tots els projectes presentats en quedaran tres que es sotmetran a votació popular. Cal tenir en compte que gràcies a aquesta iniciativa, Agramunt ha millorat l’enllumenat del Parc de Riella i el del carrer Sió.

 

Tota la informació aquí: http://www.agramuntenxarxa.cat/participa

Link per fer les propostes: https://forms.gle/bcQeuSvLFtyvBSVt6