Els alumnes de l'INS Ribera del Sió podran fer serveis comunitaris

Es crearà una comissió amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats

Bernat Solé i Ramon Simon signant el conveni
Bernat Solé i Ramon Simon signant el conveni

DIMECRES 03 ABRIL 2019

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el Director general d'atenció a la família i comunitat educativa del Departament d'educació Ramon Simon, han signat un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes de secundària obligatòria de l'Institut Ribera del Sió puguin experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris.

Aquests projectes seran avaluats pel Consell escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats.

Des de l'Ajuntament es creu que a través d'iniciatives com aquesta es transmeten valors de servei a la comunitat i alhora s'aprofita el talent i la implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats. 

Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.