Es col·loquen les primeres menjadores per a gats als punts d'alimentació controlada

Més d'una cinquantena de voluntaris autoritzats per l'ajuntament

Instal·lació menjadores per a gats als punts d'alimentació controlada
Instal·lació menjadores per a gats als punts d'alimentació controlada

DILLUNS 05 FEBRER 2024

L’Ajuntament d’Agramunt ha col·locat les primeres menjadores per a gats als punts d’alimentació autoritzats i controlats. Des de fa unes setmanes, s’estan mantenint reunions amb el grup de voluntaris que s’ha creat per controlar les colònies de gats i els punts d’alimentació del municipi.

Entres les accions parlades amb el grup de voluntaris, s’ha acordat fixar disset punts d’alimentació controlada repartits per tota la vila. Aquests punts tindran uns responsables i un grup de voluntaris que hauran de respectar i seguir unes normes bàsiques: només es pot alimentar els gats amb pinso i aigua i sempre dipositar-los dins les menjadores; cal respectar els animals i l’entorn; cal mantenir l’espai net i cal recordar que només poden alimentar els gats les persones que han tramitat el carnet de voluntari, i per tant tenen l’autorització de l’ajuntament.

Des del consistori s’està treballant de forma paral·lela amb la redacció d’un pla de gestió de colònies felines a Agramunt i s’està valorant tot el tema de l’esterilització. La finalitat de totes aquestes accions que s’estan duent a terme és ordenar i millorar la gestió de les colònies de gats de carrer. A més, també es continuarà amb la campanya de sensibilització ciutadana per recordar a la població que està prohibit alimentar, lliurement i sense autorització, els animals a la via pública.

Galeria d'imatges