Es treu a licitació la redacció del projecte de la rotonda a la intersecció de la C-14 amb la LV- 3025

Aquestes obres milloraran la seguretat de vehicles i ciutadans

Intersecció de la C-14 amb la LV-325 al seu pas per Agramunt.
Intersecció de la C-14 amb la LV-325 al seu pas per Agramunt.

DIMARTS 15 NOVEMBRE 2022

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU, ha tret a licitació el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu: "Rotonda a la intersecció de la C-14 al PK 89+375 amb l'LV-3025 al PK 20+375. Agramunt". El pressupost de licitació és de 33.500 € sense IVA (40.535 € IVA inclòs), i la durada prevista del contracte són sis mesos.

Es tracta d’una obra molt necessària per Agramunt, ja que amb la construcció d’aquesta rotonda, a la intersecció de la C-14 amb la LV-3025, s’aconseguirà millorar la seguretat viària dels vehicles, però també dels ciutadans, reduint la velocitat dels vehicles a l’entrada del municipi, i la canalització del trànsit al seu pas per part del nucli urbà. També es reduirà el risc que hi ha actualment en la incorporació de vehicles des dels vials que donen a la intersecció. Aquest és un punt de la xarxa viària per on circulen molts vehicles a diari, amb un augment considerable els caps de setmana.

Paral·lelament al procés de licitació, l’Ajuntament d’Agramunt està duent a terme diverses reunions amb el departament de carreteres de la Generalitat i les propietats afectades per poder redactar un conveni.