Execució de la primera fase de la Plaça del Torró d'Agramunt

Les obres finals de la Plaça del Torró d’Agramunt culminaran amb inauguració especial durant la 34a Fira del Torró i la Xocolata

DIMARTS 26 SETEMBRE 2023

L’Ajuntament d’Agramunt està realitzant aquests dies l’execució de les obres de la primera fase de la plaça del Torró d’Agramunt. Aquesta primera part consisteix a executar l’obra civil de la plaça per, en un futur, col·locar el monument que la presidirà. Una escultura de grans dimensions de l’artista local Serafina Balasch que representa un homenatge al Torró d’Agramunt.


Aquesta setmana s’acabaran les tasques de pavimentació i pigmentació de la plaça, i es col·locarà la base sobre la qual està previst instal·lar a principis de 2024 el nou monument.


Un cop acabada l’obra aquesta setmana, la plaça quedarà totalment tancada i oculta al públic per tal de presentar-la el dissabte 7 d’octubre durant la 34 edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra i dur a terme en aquest nou espai la inauguració de la fira d’enguany. En aquest acte, es comptarà amb la presència de l’artista, Serafina Balasch, creadora de la plaça i del monument que la presidirà, per tal d’explicar el significat del projecte, i desvetllar com serà el monument que presidirà aquest nou espai dedicat al torró d’Agramunt.