ÈXIT DEL SEGON DIA DE RECOLLIDA DE LA FRACCIÓ ORGÀNICA

Puja un 45% la quantitat recollida respecte la primera jornada

Imatge de la recollida porta a porta.
Imatge de la recollida porta a porta.

DIJOUS 11 MARÇ 2021

La passada matinada, en la segona jornada del porta a porta, s'han recollit un total de 4.570 quilos de fracció orgànica. Aquesta xifra suposa un increment del 54%, respecte dels 3.540 quilos recollits la matinada de diumenge a dilluns, dia en què va entrar en funcionament aquest nou sistema.

Aquests percentatges demostren una clara millora en el triatge de residus per part dels veïns d’Agramunt, ja que, a més a més, superen en escreix la xifra mitjana de recollida diària del mes passat, 1.869 quilos.

En aquest sentit, l’Ajuntament reitera la seva satisfacció per la implicació de la ciutadania i la felicita per la seva bona predisposició vers el porta a porta.

Cal recordar que la propera matinada es farà la recollida de la fracció resta al nucli urbà, per tant, aquesta nit cal deixar el cubell amb la bossa del rebuig.

Oficina del PAP a l’Espai Cívic

Per resoldre dubtes i incidències, s'ha habilitat, a l'Espai Cívic, l'Oficina d'Atenció del Porta a Porta. L'horari d'atenció és dilluns a dissabte, de 9.00 a 14.00 h i de 14.30 h a 17.00 h (dilluns i dissabtes alterns). També es posa a disposició de la ciutadania els següents canals de comunicació: el correu electrònic pap@agramunt.cat i el telèfon 674 21 44 36.