Final del torneig de futbol sala

DIVENDRES 28 JULIOL 2023

Aquest vespre es disputa la final del torneig de futbol sala a les piscines municipals d'Agramunt. A més de les dues finals, es duran a terme les cerimònies d'entrega dels trofeus del campionat.

A més, enguany també se celebra el 40è aniversari del campionat de futbol sala. Va ser l'any 1983 quan en Gerard Gatell, Alejandro Silvestre i Laurea Gimenez, van organitzar la primera edició del campionat de futbol sala a la vila d'Agramunt.

En la primera edició, es van organitzar dos campionats entusiastes: un per a majors de 15 anys i l'altre per als menors de 15 anys. En aquella ocasió, l'equip guanyador del campionat de majors de 15 anys va ser el CONSIST, mentre que els joves talents de l'equip BAR SPORT es van coronar com els vencedors dels infantils.

Any rere any, el campionat d'estiu ha esdevingut un dels esdeveniments més rellevants i esperats de la temporada a les nostres estimades piscines d'Agramunt. Tanmateix, l'any 2020 es va haver de fer front a una situació excepcional amb la pandèmia, la qual cosa va impedir la celebració del campionat.

L'entrega de premis la realitzaran els pioners del projecte i rebran un petit reconeixement per la seva labor en el món esportiu local.