Finalitzades les obre de l'última fase del projecte ETAP d'Agramunt

Tots els pobles del municipi d'Agramunt tindran aigua de qualitat

Obres de la Fase 3A de la canonada de La Donzell a Montclar.
Obres de la Fase 3A de la canonada de La Donzell a Montclar.

DILLUNS 18 MARÇ 2024

L’Ajuntament d’Agramunt i l’empresa Cassa Aigües i Depuració, S.L.U ha finalitzat les obres de la fase 3A i 3B del projecte ETAP d’Agramunt, Montclar, La Donzell i Mafet que quedaven pendents.

Concretament, la fase 3A, ja finalitzada, ha permès construir la canonada des del poble de Mafet a La Donzell i les obres han tingut un cost de 225.302,29 €.

D’altra banda, aquest mes finalitzaran les obres de la fase 3B del projecte que és la construcció de la canonada de La Donzell a Montclar i la construcció d’un dipòsit d’aigua a Montclar que tenen un pressupost d’execució de 483.981,69 €.

Amb la finalització de totes les fases, tots els pobles del municipi d’Agramunt tindran aigua potable de qualitat i seran beneficiaris per igual d’un dels serveis bàsics i imprescindibles com és l’aigua potable. D’aquesta manera, tots els habitants del municipi d’Agramunt tindran les mateixes condicions, quedaran resoltes les incidències existents en els pobles del municipi de terbolesa i es tindrà una única xarxa de distribució d’aigua.