Finalitzades les obres de la segona planta de la residència geriàtrica Cal Mas Vell

Les obres de la planta baixa es reprendran quan la situació actual per la pandèmia ho permeti

Primers àpats al menjador de la segona planta de la Residència Mas Vell
Primers àpats al menjador de la segona planta de la Residència Mas Vell

DIVENDRES 13 NOVEMBRE 2020

Les obres de remodelació de la segona planta de la residència geriàtrica municipal Cal Mas Vell, ja han finalitzat i els avis ja s’han instal·lat a les habitacions de la segona planta. Ara, un cop finalitzades les obres a la primera, segona i tercera planta, la residència recuperarà la seva total activitat amb totes les plantes habilitades i destinades als seus usos definitius.

L’alcaldessa d’Agramunt i regidora de salut, Sílvia Fernàndez ha destacat la importància de tenir acabades les obres de la segona planta, sobretot pel tema de les habitacions, ja que és una bona notícia pels avis residents i les seves famílies sobretot en aquesta situació actual que estan convivint amb les restriccions de la Covid-19.

Cal recordar que les obres de rehabilitació de l’edifici s’han previst en diferents fases i això ha permès poder mantenir en tot moment el funcionament normal del centre i dels seus usuaris que han conviscut amb els operaris. Amb els treballs finalitzats, s’han duplicat les places de residents i s’incrementaran els serveis que podrà oferir la residència amb el centre de dia i els serveis d’atenció domiciliària, ara alguns aturats per la situació de pandèmia.

En aquests moments s'està treballant en la tercera fase del projecte que consisteix en la rehabilitació de la planta baixa i el pati interior. Amb aquesta fase de les obres es donaran per finalitzats els treballs que hauran permès adequar les instal·lacions a la normativa vigent i garantir així un servei de qualitat als usuaris residents a més de l'ampliació de places dels diferent serveis.

Galeria d'imatges