Guanyadors 1a Nit de l'Esport Agramuntí

Durant l'entrega de premis, es van lliurar reconeixements a esportistes i equips de nou categories diferents

DIMARTS 25 JUNY 2024

El passat divendres, 21 de juny, es va celebrar l’entrega de premis de la 1a Nit de l’Esport. L’acte, que va omplir el Teatre Casal Agramuntí, va comptar amb la col·laboració d’un jurat format per figures reconegudes del món de l’esport: Xavier Estrada, Estel Gatell, Francesc Recio i Dolors Ribalta, que van valorar el talent esportiu i els valors humans dels nominats.

Pel que fa als premiats, Sílvia Puigarnau va guanyar en la categoria “Millor esportista femení (major de 16 anys); Jan Farré va resultar guanyador en la categoria “Millor esportista masculí (major de 16 anys)”; Maria Bonet va obtenir el premi a “Esportista femení amb més projecció (menor de 16 anys)”; Max Serra, guanyador del premi a l’esportista Masculí amb més projecció (menor de 16 anys)”; el Juvenil A va resultar escollit com a “Equip amb més èxits”; Ivette Balagueró va guanyar en la categoria de “Millor entrenadors”; Xavier Súria va resultar guanyador del premi a “Millor entrenador”; Jaume Espinal va obtenir el premi en la categoria “Esportista llegendari”, i; Ivan Suárez va guanyar el premi a “Esperit esportiu al nostre millor ambaixador”.

Els guanyadors van obtenir un trofeu artesanal elaborat pel Grup Alba a la fusteria de Cal Carreter. Així mateix, també es va fer entrega d’un obsequi als presentadors de l’esdeveniment i als treballadors del Patronat d’Esports. L’Ajuntament d’Agramunt felicita a tots els nominats i nominades, i especialment als guanyadors i guanyadores de la 1a Nit de l’Esport.