Inaguració de la mostra Petite Galerie a Lo Pardal

Projecte de recuperació expositiva i de recerca artística i històrica al voltant de la mostra de Lleida l’any 1971

Petit Galerie
Petit Galerie

DIJOUS 11 ABRIL 2019

L’any 1971 Joan Brossa, Josep Iglésias del Marquet i Guillem Viladot van ser els protagonistes de la considerada primera exposició de poesia experimental de l’Estat espanyol.  La Petite Galerie de Lleida, un oasis de contemporaneïtat a les acaballes de la dictadura, va ser la sala encarregada d’acollir les obres que van presentar els tres artistes.

Aquest any 2019 coincidint amb diverses commemoracions (50è aniversari de la inauguració de la Petite Galerie, centenari del naixement de Joan Brossa i 20è aniversari de la mort de Guillem Viladot), la Fundació Joan Brossa de Barcelona, el Museu d’Art Jaume Morera de Lleida i la Fundació Guillem Viladot “Lo Pardal” d’Agramunt ha impulsat un projecte de recuperació expositiva i de recerca artística i històrica al voltant de la mostra que es va poder veure a Lleida l’any 1971.

L'edifici Lo Pardal d'Agramunt serà el primer en acollir l’exposició Poesia Concreta. Joan Brossa, Josep Iglésias del Marquet, Guillem Viladot. Petite Galerie, Lleida 1971. Un cop s’hagi vist a Agramunt, la mostra s'exposarà a  Lleida i, posteriorment a Barcelona.  

La inauguració de la mostra a Agramunt tindrà lloc el dissabte 13 d'abril a les 12h del migdia a l'edifici de Lo Pardal.

Horari de visita:
Dijous i divendres de 10h a 14h i de 15h a 19h 
Dissabtes de 10h a 14h