INCIDÈNCIA A LA XARXA DE TELEFONIA A AGRAMUNT

Informe detallat amb les accions realitzades des del 2019

DIVENDRES 22 DESEMBRE 2023

L'Ajuntament d'Agramunt, a través de la Regidoria de Noves Tecnologies, presenta un informe relatiu a la incidència de cobertura mòbil durant la sessió plenària ordinària del passat 21 de desembre.

L'informe aborda la incidència a la xarxa de telefonia mòbil a Agramunt, oferint explicacions detallades i les accions correctores proposades per l'equip de govern, en un exercici de transparència vers els agramuntins i agramuntines.

El document es remunta a l'avaluació estructural del Parc del Convent al 2019, indicant la necessitat de retirar les antenes d’aquella ubicació. S'explora el procés de canvi d'ubicació al Polígon 5 parcel·la 15 durant abril del 2023.

Es detallen les incidències després de la desconnexió de l'estació, amb contactes amb l'operadora i altres empreses involucrades. S'informa de les accions de l'Ajuntament, incloent consultes i converses amb la població afectada.

També es descriuen les diverses accions de l'Ajuntament, incloent notificacions oficials, reclamacions, comprovacions a l'antena i atenció individual als afectats, així com les possibles solucions de la incidència.

Fitxers adjunts