Inici de la campanya "Per Nadal desitgem que desitgis"

Ajuntament i comerciants creen una iniciativa per potenciar les compres nadalenques

Presentació de la campanya als comerciants
Presentació de la campanya als comerciants

DIMECRES 02 DESEMBRE 2020

L'Ajuntament d'Agramunt amb la col·laboració dels comerços locals ha creat la campanya "Per Nadal desitgem que desitgis". Es tracta d'una proposta atractiva per potenciar les compres de Nadal als comerços agramuntins i que tindrà lloc durant els mesos de desembre i gener. Ahir es va fer la difusió del vídeo promocional a través de les xarxes.

El passat dilluns es va presentar la imatge i el disseny als comerciants i es va explicar l'eix central d'aquesta nova iniciativa que són els desitjos. El funcionament serà similar a la campanya "Tu ens omples la vida" que va tenir molt èxit i bona acceptació. Els clients hauran de fer una despesa mínima de 20 € en cinc establiments diferents. A cada establiment rebran un desig i quan hagin recopilat cinc desitjos diferents, els podran bescanviar a les oficines de l'ajuntament per un val de 20 € de compra.

Fins al moment s'han adherit a la campanya de Nadal una seixantena d'establiments i negocis agramuntins.

D'altra banda, la campanya també té un vessant artístic. Un cop s'hagi bescanviat els desitjos també es podrà participar de la iniciativa "Imagina el teu desig" que es tracta de dibuixar o expressar un desig en un paper. D'entre totes les persones que ho facin es farà un sorteig de 10 vals de 50 € que es repartiran en finalitzar la campanya. A més, des de l'Ajuntament es recolliran tots els desitjos i es projectaran a la plaça de l'Església durant els dies de Nadal.


Per la seva part, els comerços reforçaran aquesta campanya amb altres premis i regals que tindran lloc durant els mesos de desembre i gener.

Trobareu la informació de la campanya així com els establiments adherits al web Agramunt.cat: http://www.agramunt.cat/desitja/comercos-adherits

Galeria d'imatges