Inici del curs escolar 2023 - 2024

Vuit-cents vuitanta-quatre alumnes retornen avui a les aules. Els curs escolar arranca enguany amb la franja de matí i tarda

DIMECRES 06 SETEMBRE 2023

Vuit-cents vuitanta-quatre alumnes han començat el curs escolar avui a Agramunt. Els infants de l’Era, les escoles Macià-Companys i Mare de Déu dels Socós i els alumnes d’ESO de l’institut Ribera del Sió han retornat avui a les aules després de les vacances d’estiu i ho han fet, a diferència del curs passat, amb la jornada de matí i tarda, tret dels d’educació secundària. Els joves de Batxillerat i el Cicle Formatiu, uns quaranta, ho faran a partir del dimarts 12 de setembre.


Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament d’Agramunt ha aprofitat per fer obres de millora i manteniment als centres educatius. En aquest sentit, cal destacar que a la llar d’infants s’ha instal·lat una tanca per delimitar el pati dels infants de I0.


El curs ha començat sense incidents i amb cares d’alegria dels infants per retrobar companys i companyes i professorat.L'Ajuntament d'Agramunt desitja un bon inici de curs a tothom.