Iniciades les activitats d'esports i lleure organitzades per l'ajuntament

A les dues primeres setmanes de juliol s'han inscrit una cinquantena de nens

Inici de les activitats dirigides d'estiu al pavelló
Inici de les activitats dirigides d'estiu al pavelló

DIMARTS 07 JULIOL 2020

El dilluns 6 de juliol van començar les activitats d’esport i lleure organitzades des de l’ajuntament que es duen a terme al pavelló. Les activitats s’han tirat endavant amb totes les mesures sanitàries i de seguretat. Per aquest motiu s’han habilitat diferents entrades al pavelló i s’han fet grups reduïts de nens per edats similars els quals tenen assignada una zona concreta del pavelló. Al moment d’entrar es fa una primera desinfecció de mans i cada nen va amb el grup que té assignat. Un cop han arribat tots els nens que formen part del grup es fa una segona desinfecció amb un rentat de mans amb aigua i sabó que fa cada grup amb el seu monitor.

Cada grup té com a responsable un monitor que serà amb qui desenvoluparan les activitats. Tots els grups però segueixen un mateix fil conductor organitzat per diferents setmanes temàtiques al voltant del qual s’han dissenyat totes les activitats adaptades a cada edat. A més, aprofitant la proximitat del passeig Mercè Ros moltes de les activitats programades es faran a l’exterior.

A les dues primeres setmanes de juliol s’han apuntat a les activitats una cinquantena de nens. Les inscripcions per al 20 al 31 de juliol ja es poden tramitar des del web www.agramuntesports.cat

Galeria d'imatges