Iniciades les obres a la Raval de Puigverd

Els treballs milloraran les instal·lacions soterrades i eliminaran les barreres arquitectòniques actuals

Inici obres del carrer Raval de Puigverd
Inici obres del carrer Raval de Puigverd

DIMARTS 20 JULIOL 2021

Ahir al matí van començar les obres al carrer Raval de Puigverd. Les obres previstes donaran continuïtat a les reformes que s'han anat fent a tot el nucli antic els passats anys. La zona de la raval és un enllaç natural del nucli antic d'Agramunt i és una part on calia dur a terme un gran arranjament, ja que el ferm ha quedat bastant malmès i el sistema de les instal·lacions soterrades obsolet.

Concretament, amb els treballs que han començat avui, està previst renovar les canonades d'aigua que enllacen els dipòsits amb els domicilis i renovar i modernitzar totes les instal·lacions soterrades. A més també es renovarà el ferm actual i desapareixeran els trams de vorera actuals deixant el carrer al mateix nivell i eliminant així tota barrera arquitectònica.

Tal com indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez: "No només es sanejarà el carrer i s'eliminaran les barreres arquitectòniques i millorar i modernitzar les instal·lacions que tenim soterrades sinó que també deixarem el carrer preparat perquè, de cara a un futur, es pugui soterrar els diferents serveis bàsics de les diferents companyies".

Les obres tenen un pressupost previst de 240.000 euros i un període d'execució d'uns si mesos. No obstant això, cal tenir en compte, que a causa de la proximitat amb el nucli antic, es pot trobar que quan s'aixequi el ferm apareguin trulls o altres restes arqueològiques, fet que pot allargar el període d'execució