L’Agr'auto arriba a la seva 18a edició

La fira comptarà amb la participació de cinc concessionaris que exposaran un centenar de vehicles

Imatge de l'Agr'auto 2018
Imatge de l'Agr'auto 2018

DIMECRES 20 FEBRER 2019

La 18ª Fira del Vehicle d'Ocasió d'Agramunt tindrà lloc aquest cap de setmana 23 i 24 de febrer.  En aquesta edició participaran a la mostra cinc concessionaris agramuntins: Aquest any participen a la mostra cinc concessionaris agramuntins: Autocorbella (servei oficial Ford), Castro Motor (serveis automoció), Auto serveis del Sió (Opel), Tallers J. Valls (Renault) i Automoció Rubén (Peugeot) que oferiran més d'un centenar de vehicles a preus molt competitius. Aquest any la organització de la mostra ha donat continuïtat a la iniciativa de sortejar  un viatge per a dos persones entre tots els compradors que comprin un cotxe durant la fira. Segons els concessionaris és un incentiu més que pot fer decantar o no una compra. 
 
Acte inaugural  
La mostra s'inaugurarà el dissabte 23 a les 12 del migdia a càrrec a càrrec de Ramon Alturo, Director dels Serveis Territorial d'Empresa a Lleida, l'alcalde d'Agramunt Bernat Solé i la regidora de fires, Fàtima Puig.
La mostra de vehicles estarà oberta tot el cap de setmana de les 10 a les 14h del mati i de les 16 a les 20h a la tarda. 
 
Activitats complementàries a la mostra
Diumenge al matí, i com ja és tradició l'Associació Motorrons d'Agramunt han organitzat una nova edició de la trobada motera. Una trobada ja consolidada que aquest any arribar a l11a edició i on està previst que hi participen més de 500 motos. 

Galeria d'imatges