L’AJUNTAMENT CONVOCA ELS VEÏNS D’AGRAMUNT PER EXPLICAR-LOS LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

Reunions adaptades a la COVID-19, per zones, al pavelló i amb l’assistència d’una persona per família

Cartell informatiu de les reunions amb els veïns.
Cartell informatiu de les reunions amb els veïns.

DIMARTS 16 FEBRER 2021

L’Ajuntament d’Agramunt organitzarà quatre reunions per explicar als veïns el funcionament de la recollida porta a porta per les fraccions orgànica i rebuig, que entrarà en funcionament el proper 8 de març.

Per tal de fer les sessions amb les màximes garanties sanitàries, es faran per zones, en diferents franges horàries i dies i al pavelló poliesportiu, per poder mantenir distàncies, assegurar una bona ventilació i disposar d’accessos diferenciats. Així mateix, es recomana que només hi assisteixi una persona per domicili.

D’aquesta manera, els veïns tindran l’oportunitat de resoldre tots els dubtes que els pot suposar la implantació d’aquest nou sistema de recollida, que suposarà l’eliminació dels contenidors del rebuig i la matèria orgànica de la via pública.

Les sessions es faran per als veïns de la zona 1, el dissabte 27 de febrer, a les 10 del matí; pels de la zona 2, el mateix dissabte, a les 12 del migdia; per la zona 3, de diumenge 28 de febrer, a les 10 del matí, i per la zona 4, el diumenge a les 12 del migdia. 

D’altra banda, entre l’1 i el 5 de març, es podran recollir els nous contenidors domèstics a l’Espai Cívic. Dilluns, dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores, i dijous i divendres, de 16.30 a 18.30 hores.

En els propers dies, s'enviarà a tots els domicilis una carta amb els horaris i zones de les reunions i dies de recollida dels contenidors domèstics.

Aquesta setmana han començat les sessions informatives per a les activitats econòmiques. Avui és el torn de les indústries i, demà, dels bars.