L’Ajuntament d’Agramunt adquireix un nou vehicle elèctric

El consistori continua apostant per al mobilitat sostenible al municipi

Presentació del nou vehicle elèctric.
Presentació del nou vehicle elèctric.

DIJOUS 23 MARÇ 2023

L’Ajuntament d’Agramunt ha adquirit un nou vehicle elèctric per la Policia Local. El vehicle s’ha comprat a través de l’Agencia Catalana de Municipis i el model és un Nissan Leaf de color blanc al qual se li han fet uns treballs per adaptar-lo a les característiques pròpies que ha de tenir un vehicle policial. L’adquisició del nou vehicle ha estat possible perquè l’Ajuntament ha rebut un ajut del programa Moves d’incentius per a la mobilitat eficient i sostenible.

A més, s’ha retolat segons el model visual internacional ‘Battenberg’ aprovat pel Departament d’Interior, que incorpora el color groc combinat amb el color blau de manera destacada per fer-los més visibles i identificables a distància. El material utilitzat per a la retolació és més reflectant i augmenta al visibilitat sobretot a la nit.

L’adquisició d’aquest vehicle elèctric és una aposta més del consistori per anar renovant la flota municipal seguint criteris de sostenibilitat i per promoure la mobilitat sostenible al municipi, a més de generar un important estalvi econòmic.

Galeria d'imatges