L’Ajuntament d’Agramunt crea una línia d’ajuts pels sectors afectats durant la pandèmia

Es bonificarà part del rebut d’escombraries de les empreses, autònoms i comerços que han hagut de suspendre la seva activitat a causa de la COVID-19

DIMECRES 16 DESEMBRE 2020

L'Ajuntament d'Agramunt ha aprovat les Bases Específiques reguladores per a la sol•licitud i atorgament d'ajuts econòmics a les empreses, autònoms i comerços amb seu social al municipi d'Agramunt, dels sectors afectats per la suspensió de l'activitat a conseqüència de l'aplicació del Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l'estat d'alarma i les seves pròrrogues aprovades per la Generalitat de Catalunya per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Els ajuts tenen com objecte bonificar la part proporcional de la taxa d'escombraries del temps que han tingut aturada de la seva activitat.

D'aquesta manera, l'Ajuntament subvencionarà la part proporcional del rebut de les escombraries en funció dels dies que han estat afectats per la suspensió d'activitats en aplicació dels diferents reials decrets i resolucions aprovades per la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament ha decidit crear aquesta línia d'ajuts per a donar un cop de mà als empresaris, autònoms i comerços del municipi donant resposta al compromís adquirit a principi de la pandèmia de treballar per ajudar els sectors més perjudicats i poder reactivar el teixit industrial i comercial del municipi. Aquesta línia d'ajuts se suma a altres mesures que l'Ajuntament ja va aplicar durant el confinament i les etapes posteriors.

 Per a més informació sobre aquesta línia d’ajuts us podeu adreçar a les Oficines de l’Ajuntament o consultar tota la documentació al web Agramunt.cat  dins la Seu Electrònica a l’apartat de Tràmits destacats: https://agramunt.eadministracio.cat/info.0