L’Ajuntament d’Agramunt i INCASÒL es reuneixin per tancar el projecte d’ampliació del polígon industrial

Els empresaris interessats ja han pogut explicar les seves necessitats als tècnics de l’entitat

Reunió que ha mantingut l’Ajuntament d’Agramunt amb INCASÒL.
Reunió que ha mantingut l’Ajuntament d’Agramunt amb INCASÒL.

DIMARTS 12 ABRIL 2022

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agramunt continua fent reunions de treball amb els tècnics i comercials d’INCASÒL per poder fer realitat el projecte d’ampliació del polígon industrial. Des de la trobada amb empresaris a la sala de plens de l’ajuntament al mes de febrer, s’han repetit les reunions i s’ha posat fil a l’agulla per poder desenvolupar i consolidar la proposta d’ampliació del polígon en uns terrenys propietat d’INCASÒL.

A més a més, l’equip tècnic de l’entitat ja ha començat a reunir-se de forma individual amb els empresaris. En aquestes sessions es parla amb els interessats per explicar-los-hi detalladament el projecte i recollir les seves demandes, per poder-los oferir una proposta de compra adaptada a les seves necessitats.

Tal com explica l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez: “Aquest projecte és molt important per Agramunt, ja que actualment i sense l’aprovació definitiva del POUM, estem molt limitats d’espai. A més, aquesta proposta donarà sortida als empresaris que volen créixer, i s’aconseguirà que Agramunt sigui un referent per a empreses grans, amb un espai empresarial de referència, accessible i atractiu”. Fernàndez és optimista pensant amb el futur i el desenvolupament de tota la zona industrial del municipi.

El polígon d’Agramunt, tot i les diferents crisis econòmiques que s’han patit, ha estat sempre actiu, l’activitat de les empreses no s’ha aturat. Des de l’Ajuntament també s’ha procurat dur-hi a terme obres de millora i manteniment. En aquests moments, l’Ajuntament també manté reunions amb l’empresa Endesa per reforçar i ampliar la connexió a la xarxa elèctrica de tota la zona industrial. Amb tot, el municipi espera millorar la sinergia amb els empresaris amb l’esperada ampliació.

Des de l’Ajuntament d’Agramunt s’informa que si alguna empresa de fora del municipi té interès a instal·lar-se al polígon industrial d’Agramunt, pot posar-se en contacte amb les oficines de l’Ajuntament on se’ls posarà en contacte amb els tècnics d’INCASÒL.