L’Ajuntament d’Agramunt i INCASOL estan treballant en un projecte per ampliar el polígon industrial d’Agramunt

El projecte aportarà capital i valor afegit al municipi

Reunió informativa que es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament amb els empresaris locals.
Reunió informativa que es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament amb els empresaris locals.

DILLUNS 14 FEBRER 2022

L’Ajuntament d’Agramunt està treballant per tirar endavant un projecte d’ampliació del polígon industrial amb INCASOL després de rebre la demanda d’empreses ja consolidades al municipi que tenen previst créixer en un futur proper i necessiten ampliar la seva superfície.  En aquests moments no hi ha espai suficient disponible per poder acollir el creixement què necessiten aquestes empreses per això el consistori ha treballat en diferents opcions per poder-ho fer realitat. Entre altres accions, el consistori ha mantingut diverses reunions amb l’equip directiu i tècnic d’INCASOL per veure i analitzar la viabilitat del pla en uns terrenys propietat de l’entitat.

Tal com ha explicat l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, “l’objectiu d’aquest projecte, és aconseguir que Agramunt continuï sent un espai empresarial de referència, amb un objectiu estratègic clar que aposti per la dinamització de l’economia local consolidada i on sigui accessible i atractiu desenvolupar i implantar noves empreses”.

Des de l’Ajuntament, es va convocar als empresaris locals a una reunió informativa a l’ajuntament on se’ls va explicar la línia de treball d’aquest projecte d’ampliació. Com va explicar, Xavier Secanell regidor d’urbanisme, “la voluntat del consistori és contribuir, amb tots els mitjans necessaris, perquè totes aquestes empreses arrelades al municipi que ara volen créixer ho puguin fer. No podem deixar passar aquesta oportunitat que aportarà capital i valor afegit al nostre municipi”.

Ara, serà INCASOL qui es reunirà amb els empresaris interessats per tal de saber quines necessitats tenen i quines opcions de compra els hi poden oferir. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha posat a disposició de totes les empreses interessades l’atenció de la tècnica de promoció econòmica durant aquest mes de febrer per canalitzar totes aquestes peticions i  coordinar les trobades amb l’entitat.