AJUNTAMENT INFORMA

Festa Major d'Agramunt

Cartell de la Festa Major 2021
Cartell de la Festa Major 2021

DIVENDRES 27 AGOST 2021

Recordem que els canals per reservar entrades per la Festa Major són la web (www.agramunt.cat o www.entrapolis.com) i, presencialment, a l’Oficina de Turisme, que obre de dimarts a diumenge. A excepció de les entrades dels concerts del camp de futbol, que es podran reservar presencialment a partir del dilluns 30 d’agost, de 9 a 14 hores, a l’Ajuntament d’Agramunt fins a exhaurir-les.

Seguint la normativa del Procicat, l’Ajuntament ampliarà aforaments i posarà noves entrades disponibles el dilluns 30 d’agost a les 9 del matí.

Demanem fer un ús responsable de les entrades i, en cas de tenir una entrada i no poder assistir a l’espectacle, es faci el retorn a través del correu que van rebre al comprar-les, d’aquesta manera quedaran de nou a disposició de la gent que no n’hagi pogut obtenir.

Per tal de donar cabuda al màxim de persones, la reserva d’entrades per als concerts del camp de futbol estarà limitada a 4 per persona. Així mateix, només es faran reserves a persones majors de 16 anys, ja que els menors d’aquesta edat cal que vagin acompanyats d’un adult per accedir a qualsevol dels actes programats.

La previsió i ampliació d’aforaments s’ha fet seguint la normativa vigent i atenent a la situació epidemiològica actual, que obliga a regular els aforaments per qualsevol activitat oberta al públic.

Programa Festa Major

D’altra banda, els programes de la Festa Major estan disponibles als equipaments municipals, com ara Oficina de Turisme, biblioteca, piscines o pavelló, i als establiments comercials que els han recollit a l’Ajuntament.

També es pot consultar online a través de l'APP i de la web de l’Ajuntament, a l’enllaç http://portals.ddl.net/gestio/ajuntament-dagramunt/festa-major-agramunt-2021/fm-agramunt_2021.pdf

Finalment, recordem que l’Ajuntament es reserva el dret de canviar i/o modificar les normes, així com alterar o suspendre la programació en funció de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.