L’Ajuntament d’Agramunt presenta la campanya de comerç local “Tu ens omples la vida”

Una seixantena d’establiments s’adhereixen a la campanya per reactivar el comerç agramuntí

Presentació de la campanya “Tu ens omples de vida” que es va fer als comerços agramuntins.
Presentació de la campanya “Tu ens omples de vida” que es va fer als comerços agramuntins.

DILLUNS 08 JUNY 2020

La presentació es va fer a la sala del Teatre Casal Agramuntí on es van donar a conèixer els detalls de la campanya.

L’Ajuntament d’Agramunt de forma conjunta amb la Unió de Botiguers i Industrials d’Agramunt ha ideat una nova campanya de comerç local amb el nom “Tu ens omples la vida”. La finalitat de la campanya és que es facin compres a Agramunt i que aquestes desprès es converteixen en un val de diners per comprar en un dels establiments adherits a la campanya.

Els objectius de la campanya són retindre, fidelitzar i fomentar el comerç d’Agramunt amb una campanya on els clients efectuaran les seves compres als establiments adherits a la campanya i per cada compra igual o superior als 20€ obtindran un adhesiu en forma de cor. Quan hagin realitzat 10 compres a diferents establiments hauran de bescanviar els 10 cors per un val.

Aquest val tindrà un valor de 20€ que es podrà bescanviar a l’establiment adherit que cada persona triï. La campanya no permet bescanviar els vals per diners directament sinó que s’han de bescanviar per productes o serveis.

Des de l’Ajuntament a través de vals de descompte es destinaran un total de 4.000 euros repercutiran directament als establiments agramuntins.

El regidor de promoció econòmica, Joan Pijuan ha explicat que “és una campanya on l’establiment no ha de fer cap esforç econòmic ni cap descompte que afecti al seu marge comercial. Pel que fa el consumidor es beneficia d’un descompte important prèviament comprant en 10 establiments diferents. És una campanya on les dues parts hi surten guanyant.”

Fins al moment més de 60 establiments i comerços s’han adherit a la campanya que entrarà en funcionament el proper 15 de juny i s’allargarà fins al 15 de setembre.

 

Tota la informació de la campanya la podeu trobar al web Agramunt.cat a l’apartat de destacats.