L’Ajuntament d’Agramunt publica un directori d’entitats i cartes de serveis

D’aquesta manera es compleixen dos indicadors importants de transparència i s’apropen les activitats i serveis municipals de la vila a la ciutadania.

DIMECRES 20 SETEMBRE 2023

L’Ajuntament d’Agramunt ha desenvolupat, en els darrers mesos, un directori d’entitats de lliure accés i diverses cartes de serveis, amb l’objectiu d’apropar les activitats i serveis municipals que s’ofereixen a Agramunt.

Amb aquests dos nous elements, s’avança cap a un govern més transparent i actualitzat amb el seu entorn.

D’una banda, el directori d‘entitats recull aquelles associacions que realitzen activitats a la vila amb l’objectiu de donar-les a conèixer i difondre el seu contacte. La regidoria de Transparència pretén donar continuïtat al directori i seguir-lo actualitzant en el futur.

D’altra banda, amb l’objectiu de reforçar la qualitat dels serveis prestats a la ciutadania i per garantir el dret d’accés a la informació pública, l’Ajuntament ha elaborat un recull de cartes de serveis. Aquestes cartes responen a dues finalitats: facilitar a l’administració l’avaluació de la qualitat del servei i proporcionar informació entenedora a la ciutadania sobre els diferents serveis municipals que s’ofereixen a Agramunt.