L’Ajuntament d’Agramunt tira endavant la 37a Paella de Sant Joan

Enguany també serà la 5a Paella Solidària

36a Paella de Sant Joan (juny 2019)
36a Paella de Sant Joan (juny 2019)

DIJOUS 17 JUNY 2021

L’Ajuntament d’Agramunt ha decidit tirar endavant una nova edició de la paella de sant Joan que es farà com sempre el dia 24 de juny. La decisió s’ha pres després de fer una trobada amb les persones que col·laboren amb la paella que han manifestat les seves ganes i intenció de fer-la, ja que l’any passat es va haver de suspendre i no es volia perdre aquesta tradició tan agramuntina. La paella feia més de trenta anys que se celebrava sense interrupció, i aquest any se n’hauria de fer la 38a edició, però a conseqüència de la Covid-19 i el fet que l’any passat es va haver de suspendre, enguany se celebrarà la 37a edició de la paella.

El canvi més important vers edicions anteriors, és que els tiquets s’hauran de reservar amb anterioritat. Així, aquest any caldrà reservar els tiquets que es podran comprar per internet a través del web www.agramunt.cat, o de forma presencial a l’Oficina de Turisme o a l’Espai Cívic. El preu de la ració de paella es manté a 5 € i també inclourà un torró i un panet. Les reserves es podran fer fins al dilluns 21 de juny.

S’establiran dos torns per repartir la paella i evitar així les aglomeracions. El primer torn serà de les 13.45 h a les 14.15h, i el segon torn de les 14.15 h a les 14.45 h. El torn s’escollirà en el moment de comprar els tiquets. Durant el repartiment, caldrà seguir en tot moment les normes de seguretat establertes per la Covid-19. L’ús de la mascareta serà obligatori, caldrà mantenir les distàncies de seguretat a la cua, i caldrà fer ús dels dispensadors de gel hidroalcohòlic.

 

Des de l’ajuntament s’anima a totes les persones que s’apuntin i que el dia 24 vagin a menjar la paella al passeig, que és a l’aire lliure i que ho faci en petits grups i seguint totes les mesures establertes.

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entradas/37a-paella-sant-joan

Paella Solidària

L’organització de la paella ha tornat a apostar perquè sigui un acte solidari i per aquest motiu, la paella serà solidària.  Això vol dir que 1 € de cada tiquet venut es donarà a un projecte escollit pels agramuntins i agramuntines.

Per poder escollir a quin projecte es destinen els diners de la 5a paella solidària, s’ha obert un formulari perquè tothom que vulgui pugui fer arribar la seva proposta abans del https://forms.gle/5DhXpAz5DtNzt2ux6.