L’AJUNTAMENT OBRE DIVERSOS PROCESSOS DE CONTRACTACIÓ PER AQUEST L’ESTIU

Quinze places per a cobrir l’oferta de les piscines i del casal d’estiu

Piscines municipals
Piscines municipals

DIMECRES 28 ABRIL 2021

L’Ajuntament d’Agramunt ha obert quatre processos de concurrència pública de personal per cobrir quinze places per aquest estiu.

Concretament, es tracta de quatre places de monitor/a de natació, una de persona de manteniment de les piscines, tres de socorrista i set de monitor/a pel casal d’estiu.

Monitors/es de natació

Es tracta de tres places a temps parcial de 10 a 13 hores i una quarta de 10 a 13 hores i de 20 a 22 hores per cobrir el servei entre el 28 de juny i el 27 d’agost de 2021. Pel que fa al currículum, es valorarà l’experiència professional en tasques similars i disposar de la titulació de monitor d’esports o lleure.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el 10 de maig al registre general de l’Ajuntament d’Agramunt.

Manteniment de les piscines

Es tracta d’una plaça a temps complert (37,5 h/setmanals), de dilluns a diumenge, per cobrir el servei entre el 12 de juny i el 3 de setembre de 2021. Pel que fa al currículum, es valorarà l’experiència en tasques similars i la realització de cursos relacionats amb el manteniment d’instal·lacions esportives.

Socorristes

Es tracta de tres places a temps complert per prestar servei entre el 12 de juny i el 3 de setembre de 2021, de dilluns a diumenge. Es valorarà l’experiència en tasques similars i la realització de cursos o mòduls de socorrisme aquàtic.

Monitors/es casal d’estiu

Es tracta de set places a temps parcial (de 9 a 13h) per cobrir el servei des del 28 de juny fins el 27 d’agost de 2021. Cal disposar de les titulacions específiques per exercir de monitor de lleure.

Les persones interessades en qualsevol d’aquestes places poden presentar la seva sol·licitud fins el 10 de maig al registre general de l’Ajuntament d’Agramunt.

Trobareu tota la informació detallada sobre aquestes ofertes d’ocupació a https://agramunt.eadministracio.cat/info.0