L’Espai Cívic d'Agramunt entrarà en funcionament el proper dilluns

L'ECA comptarà amb una dinamitzadora i una programació d’activitats pensades per a totes les edats

Imatge d'una de les sales interiors de l'Espai Cívic.
Imatge d'una de les sales interiors de l'Espai Cívic.

DIJOUS 12 SETEMBRE 2019

L’Espai Cívic d’Agramunt iniciarà l’activitat el poper dilluns, 16 de setembre, amb la voluntat de ser un espai de trobada per les persones de totes les edats d’Agramunt i comarca i també per les diferents entitats de la vila.

Aquest equipament municipal comptarà amb una dinamitzadora que s’encarregarà de gestionar i coordinar les diferents activitats que s’hi duran a terme. L’horari d’obertura al públic de l’Espai Cívic és de dilluns a divendres de les 15.00 h a les 22.00 h, mentre que el dissabte, obrirà de les 11.00 h a les 13.30 h. En aquest horari, i sense necessitat de cap reserva prèvia, tothom podrà accedir a l’Espai Àgora, un espai comú que compta amb taules i cadires on, les persones que ho vulguin, s’hi puguin estar, trobar-se amb qui vulguin, passar la tarda, connectar-se a internet, jugar a jocs de taula, etc.

A part d’aquest punt de trobada, l’Espai Cívic també oferirà una programació d’activitats pensades tant per a infants, joves, famílies o gent gran, una agenda que anirà configurant la dinamitzadora de l’Espai.

Finalment, aquest espai també està preparat per tal que les entitats del municipi puguin tenir un espai on fer reunions, assemblees i diferents activitats. Tothom qui vulgui fer la reserva d’un espai, es pot posar en contacte amb la dinamitzadora durant l’horari d’obertura al públic o mitjançant el telèfon 973.39.00.57 o al correu electrònic eca@agramunt.cat.