La biblioteca impulsa un any més la iniciativa "Març Poètic"

Durant tot el mes de març s'organitzen activitats per celebrar el Dia Mundial de la poesia

Programa d'activitats  "Març poètic"
Programa d'activitats "Març poètic"

DIMARTS 12 MARÇ 2019

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot per celebrar el Dia Mundial de la Poesia dona continuïtat a la iniciativa Març Poètic sorgida l'any passat. Per aquest motiu ha organitzat un seguit d'activitats que tenen lloc durant aquest mes de març. Aquestes primeres setmanes s'estan duent a terme  les activitats d'escriure un poema cooperatiu i escriure poemes que desprès es penjaran al balcó de la biblioteca.
 
Dins les activitats del Març Poètic el proper dimecres 20 de març Meritxell Cucurella- Jorba realitzarà un taller de poesia. Un taller que té com a finalitat ajudar a les persones que volen crear o que tenen creats textos, i convertir-los en poesia. El taller es farà a les 18.30h a la mateixa biblioteca i les persones interessades s'han d'inscriure a la biblioteca fins al 19 de març. 
 
El taller es complementarà amb una altra activitat impulsada per l'Escola Municipal de Música dins la programació de la Setmana Musical. Els alumnes del taller d'improvisació musical acompanyaran musicalment els textos que hauran sorgit del taller de poesia. Aquesta activitat tindrà lloc a l'Espai Guinovart a partir de les 20h.
 

Galeria d'imatges