La biblioteca impulsa un any més la iniciativa "Març Poètic"

Durant tot el mes de març es faran activitats a la biblioteca

Taller de poemes al balcó (Març Poètic 2020)
Taller de poemes al balcó (Març Poètic 2020)

DIVENDRES 06 MARÇ 2020

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot ha organitzat un any més la iniciativa “Març Poètic” amb un programa d’actes i activitats que es faran al llarg d’aquest mes de març. La programació inclou presentacions de llibres, conferències i tallers poètics, entre altres.

Les activitats han començat aquesta setmana amb el taller de poemes al balcó. Totes les persones que ho vulguin poden escriure un poema amb el material que hi ha preparat a la biblioteca. Uns poemes que desprès es penjaran al balcó de la biblioteca. L'altre taller que es farà és un taller d'il·lustració de poemes que es farà del 16 al 28 de març. 

La programació també inclou, el dissabte 14 de març la presentació de llibre "Biografia de un poeta perdido" d'Enric Khan. La presentació es farà a les 12.30h a la biblioteca i comptarà amb la presència de l'editora del llibre Alma Gómez i Toni Dil farà un dibuix en directe. 

El dissabte 19 tindrà lloc la conferència-recital "La poesia de GV" que anirà a càrrec del crític literari Xavier Garcia. A les 20h a la biblioteca. 

Per tancar el Març Poètic i en motiu del Dia Mundial de la Poesia, el dissabte 21 de març, es farà la ruta de presentació "Els tòtems de Viladot". El punt de trobada serà l'Oficina de Turimse a les 11.30h.

Galeria d'imatges