LA BIBLIOTECA SE SUMA A UNA CAMPANYA PER FOMENTAR EL RECICLATGE D’APARELLS ELÈCTRICS I ELECTRÒNICS

Del 26 al 31 de maig, acollirà una exposició, un punt de recollida i una activitat infantil

Cartell promocional.
Cartell promocional.

DIMARTS 11 MAIG 2021

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot s’ha adherit a la campanya Canvia el xip, recicla’ls, una iniciativa per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics a través de les biblioteques públiques de Catalunya.

L’objectiu és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous.

Des del 26 al 31 de maig, acollirà una exposició sobre el reciclatge i un punt verd de recollida de petits aparells electrònics i elèctrics, on dipositar telèfons, màquines d’afaitar, planxes o ràdios que ja no funcionen. 

En el marc de la campanya, el dissabte 29 de maig, a les 11.30h, acollirà un espectacle de contes i màgia i un taller de reciclatge, destinat a infants de 4 a 10 anys. Dos personatges explicaran als infants la necessitat de reciclar i reaprofitar els aparells elèctrics per tal de contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Per aquesta activitat, cal fer una inscripció prèvia al telèfon 973 39 25 83 o al correu biblioteca@agramunt.cat . Les places són limitades.

Aquesta és una iniciativa promoguda pels departaments de Cultura i Territori i Sostenibilitat.