La campanya “Tu ens omples la vida” ha generat 185.000 euros als comerços d’Agramunt

85 comerços agramuntins han participat a la campanya que ha ajudat a reactivar el comerç local

Reunió de valoració que va fer la regidoria de promoció econòmica amb els comerciants participants a la campanya
Reunió de valoració que va fer la regidoria de promoció econòmica amb els comerciants participants a la campanya

DIVENDRES 09 OCTUBRE 2020

La campanya ‘Tu ens omples la vida’, promoguda per l’Ajuntament d’Agramunt i la col·laboració de la Unió de Botiguers i Industrials d’Agramunt i els comerços agramuntins, ha obtingut una molt bona valoració per part de comerciants i compradors. La campanya es va dissenyar per reactivar el comerç local després dels mesos d’aturada per la Covid- 19.

Al llarg de la campanya que ha durat tres mesos, del 15 de juny al 30 de setembre, s’han bescanviat 400 vals, el doble del que s’havia previst en un inici. Aquestes xifres ens diuen que amb la campanya com a mínim s’han realitzat 4.000 compres en establiments agramuntins. Cal recordar que per cada compra mínima de 20€ les botigues entregaven un adhesiu amb forma de cor i quan s’aconseguia 10 cors d'establiments diferents, aquests es podien bescanviar per un val de compra de 20 euros a l’Ajuntament. Aquestes més de 4000 compres s’han convertit en uns 185.000 euros que s’han invertit directament en comerços locals.

El regidor de promoció econòmica, Joan Pijuan, ha destacat la bona adherència que ha tingut la campanya entre els comerciants, ja que s’han sumat a la iniciativa 85 establiments de sectors molt diversos. Un cop feta la reunió de revisió i valoració de la campanya el resultat ha estat molt positiu per totes les parts.

A trets generals, el tiquet mitjà de cada compra ha estat de 46 euros, i més del 60% del tiquets de la campanya s’han generat dins el sector dels negocis d’alimentació, salut i bellesa.