LA CONSELLERA DE TERRITORI MANIFESTA EL SEU SUPORT AL PROJECTE DE LA CASERNA

També ha informat dels avenços per l’execució de la rotonda de la C-14 i del POUM d’Agramunt

DIVENDRES 08 SETEMBRE 2023

La consellera de Territori, Ester Capella, ha mostrat el seu suport al projecte de transformació de l’antiga caserna d’Agramunt en habitatges socials. Així ho ha manifestat després d’una visita a les instal·lacions, on una representació de l’equip d’estudiants d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC li ha explicat el procés de reforma.

Capella ha visitat aquest migdia l’antiga caserna d’Agramunt, de la qual ha destacat la idoneïtat del projecte impulsat pels estudiants de l’ETSAV i ha aplaudit que la rehabilitació es faci seguint criteris de sostenibilitat i amb materials tradicionals, com l’argila, i reciclats. En aquest sentit, ha dit que “és un projecte fantàstic que haurem d’acompanyar”.

Abans de la visita a la caserna, s’ha reunit amb l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, i regidors del consistori, els quals li han manifestat la necessitat de donar continuïtat al projecte de la caserna, del qual aquest estiu s’ha acabat la primera fase amb la construcció de dos dels habitatges previstos.

Així mateix, l’alcaldessa ha explicat que el departament està elaborant el projecte de rotonda de l’encreuament de la C-14 amb la carretera de Balaguer, a la vegada que prepara el conveni que hauran de signar les diferents parts implicades en el projecte. Durant la reunió també s’ha presentat el projecte de senyalització de la via verda de la Vall del Sió i s’ha informat de l’estat del POUM, pendent de l’aprovació definitiva per part d’Urbanisme.