La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col•laboren amb l’Ajuntament d’Agramunt

L’ajuntament rep una aportació econòmica de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa a través de CaixaBank.

Visita a les instal•lacions del nou centre de dia. D’esquerra a dreta: Miquel Pascual, Mª del Mar Cucurull, Sílvia Fernàndez, Clara Sanz i Victor Martínez.
Visita a les instal•lacions del nou centre de dia. D’esquerra a dreta: Miquel Pascual, Mª del Mar Cucurull, Sílvia Fernàndez, Clara Sanz i Victor Martínez.

DIMECRES 06 OCTUBRE 2021

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a l'Ajuntament d’Agramunt per l’adquisició de mobiliari i material per la Residència Geriàtrica Mas Vell que serviran per poder implantar el nou centre de dia així com dur a terme activitats dirigides als usuaris del centre.  Concretament es destinarà a comprar el mobiliari del nou centre de dia i també s’adquirirà una nova grua per la residència.

La donació s’ha fet efectiva en l’acte de lliurament del taló on hi ha assistit l'alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez i la directora de la Residència Mas Vell Clara Sanz conjuntament amb els responsables de La Caixa, Miquel Pascual, Mª del Mar Cucurull i Victor Martinez.

“Estem molt agraïts a CaixaBank i la Fundació “la Caixa”, per aquesta ajuda, que ens ha permès equipar el nou centre de dia amb el nou mobiliari, i amb la qual també hem pogut millorar l’equipament de la residència. Unes accions que repercutiran directament amb el benestar dels usuaris d’aquests dos serveis” ha destacat Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt.

La Fundació “la  Caixa” també ha col·laborat en el finançament de les obres d’ampliació de la residència.