La inestable 21 presenta "Q" a Agramunt

L'espectacle forma part del cicle de programació Brots

Companyia La inestable 21
Companyia La inestable 21

DIJOUS 02 MAIG 2019

Dins el cicle d'arts escèniques i musicals Brots la propera actuació anirà a càrrec de la companyia La inestable 21 que presentarà l'espectacle Q.

"Q potser una persona, un sentiment, un moment o o una sensació. Q pot ser tu, algú o ningú. Què prefereixes? Tu decideixes. Q és creure, veure, riure i viure. És tenir, gaudir, morir i renéixer. És passió per la vida i curiositat per la mort, ànsies per un nou dia i ganes de deixar-ho tot.”  Així defineixen els personatges de l’obra a la seva protagonista, Q. Una noia de 16 anys que es troba en un moment canvis en la seva vida i haurà de decidir cap on vol anar.

Companyia La inestable 21

La Inestable 21 neix a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida l'any 2001 com un projecte educatiu-preprofessional. Al llarg d'aquests anys ha permès a nens i joves de la ciutat viure una experiència que els ha portat al llarg i ample del nostre país en innombrables teatres, festivals i certamens, mostrant espectacles d'un gran nivell artístic.
Formar part de La Inestable 21 permet als joves actors i actrius participar del procés creatiu i posar en marxa una producció teatral amb estàndards totalment professionals.


Informació de l'espectacle

Divendres 3 de maig, a les 21h al Teatre Casal Agramunti

Preu entrada: 6€ anticipada | 8€ a taquilla | 2x1 amb el Carnet Jove

Venda d'entrades anticipades a l'Oficina de Turisme

Galeria d'imatges