"La Nena dels Pardals" obre el cicle Brots

Un espectacle musical basat en fets reals sobre la llibertat i la valentia dels petits herois

Espectacle "La nena dels pardals"
Espectacle "La nena dels pardals"

DILLUNS 03 FEBRER 2020

El proper dissabte 08 de febrer es farà el primer espectacle del 2n cicle Brots. La companyia Teatre al Detall serà l'encarregada de donar inici al cicle amb l'espectacle infantil La Nena dels Pardals.

Es tracta d'un espectacle, basat en un episodi històric real a la Xina de Mao Zedong, que mostra el respecte per la vida, les llibertats individuals i la saviesa innata dels infants.

L'espectacle és per a tots els públics i està recomanat a partir de 5 anys i comptarà amb música en directe a càrrec de La Tresca i la Verdesca.

L'obra ha estat guardonada amb el Premi de la Crítica 2017 al Millor espectacle per a públic familiar; el Premi Enderrock de la Crítica 2018 al Millor disc per a públic infantil i familiar; el Premi del públic de la Mostra d'Igualada 2018 i també el Premi Butaca 2018 al Millor Espectacle.

La venta anticipada d'entrades i abonaments es pot fer a l'Oficina de Turisme. També es podran adquirir entrades a taquilla, 45 minuts abans de l'inici de l'espectacle. El preu de l'entrada per aquest espectacle és de 6€ persona.

Dissabte 08 de febrer a les 18h al Teatre Casal Agramuntí

Galeria d'imatges