La nova potabilitzadora d’Almenara en funcionament

L'actuació forma part d'un projecte integral que impulsa l’Ajuntament d’Agramunt i que pretén dotar d’aigua de qualitat a tot el municipi

Visita a la potabilitzadora que s’ha fet aquest matí amb l’alcalde d’Agramunt Bernat Solé i responsables de CASSA.
Visita a la potabilitzadora que s’ha fet aquest matí amb l’alcalde d’Agramunt Bernat Solé i responsables de CASSA.

DIVENDRES 03 MAIG 2019

Les obres d’instal·lació de la nova potabilitzadora del nucli d’Almenara Alta, del municipi d’Agramunt, han finalitzat i la nova estació ja es troba en funcionament. 

L’actuació ha costat 44.400 euros i forma part del projecte que està duent a terme l’Ajuntament d’Agramunt i que permetrà dotar d’aigua de qualitat a tot el municipi des de la nova planta de potabilització que s’està construint en aquests moments a Agramunt. Del cost de les obres l’Agència Catalana de l’Aigua n’ha aportat un 40%.

Com ha explicat l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, per raons geogràfiques Almenara Alta ha requerit que tingués una estació pròpia independent. Amb aquesta actuació es resoldrà els diversos problemes d’incompliments que es produïen a aquesta població del terme d’Agramunt. Cal recordar que fins al moment, l’aigua captada des del Canal d’Urgell rebia un tractament de filtratge i cloració automàtica, i amb aquest nou equipament, s’aconseguirà millorar significativament la qualitat de l’aigua de boca.