La Policia Local denuncia a diferents conductors per falsificacions documentals o embriaguesa

DILLUNS 17 JULIOL 2023

La Policia Local d'Agramunt ha realitzat, en les últimes setmanes, diverses denúncies contra conductors que han comès diferents infraccions, com ara falsedat documental, conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues. Aquestes infraccions han estat detectades gràcies a la intensificació dels controls durant els mesos d'estiu a les vies de mobilitat, amb l'objectiu de millorar el control sobre qui entra i surt del municipi.

En les darreres setmanes s'han emès diverses denúncies contra conductors per infraccions com conduir sota els efectes de l'alcohol o substàncies estupefaents, no tenir contractada l'assegurança obligatòria de vehicles de motor i no haver-se presentat a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

Per qualsevol informació addicional o denúncia sobre aquestes qüestions, L'Ajuntament us convidem a posar-vos en contacte amb la Policia Local d'Agramunt. El consistori agraeix la col·laboració ciutadana i reafirmem el nostre compromís amb la seguretat i el benestar dels nostres veïns i veïnes.