La Policia Local d'Agramunt deté dos veïns de Montclar per un delicte contra la salut pública

Arran d'un control rutinari es descobreix una plantació de marihuana

DIJOUS 31 MARÇ 2022

La Policia Local d’Agramunt ha detingut a dos veïns de Montclar per un delicte contra la salut pública al detectar-se, en una nau de la seva propietat, una plantació indoor de marihuana amb més de 400 plantes. Arran d’un control rutinari al poble de Montclar, van detectar que s’estaven duent a terme unes obres a la nau de les quals no se’n tenia cap autorització. Al fer una inspecció al lloc, es va detectar una forta olor de marihuana. Quan es va identificar al propietari de la nau, que estava fent obres in situ, es va poder accedir al lloc i descobrir la plantació.

El cap de la Policia Local d’Agramunt, Jordi Cerezuela, indica que a l’interior de la nau hi havia una instal·lació preparada per al cultiu de les plantes amb ventiladors d’aire, filtres, làmpades de temperatura i reg.

Un cop inspeccionat l’espai, es va desplaçar fins al lloc una segona persona involucrada i es va procedir a la detenció dels dos veïns de Montclar, que van ser traslladats, pels Mossos d’Esquadra, a la comissaria de Balaguer, a l’espera de passar a disposició judicial.