La regidoria d'Educació presenta un informe del primer any d'implementació del projecte Robòtica

S'organitza una trobada amb les empreses patrocinadores

Trobada amb les empreses col·laboradores del projecte Robòtica
Trobada amb les empreses col·laboradores del projecte Robòtica

DIVENDRES 26 GENER 2024

Aquest matí l’Ajuntament d’Agramunt través de la regidoria d’Educació ha presentat l’informe de balanç i ha fet un retorn a les empreses col·laborades del projecte Robòtica després del primer any d’implementació als centres educatius del municipi.

Durant la trobada els representants de les empreses han pogut veure una classe en viu de robòtica a l’INS Ribera del Sió i han pogut compartir amb els docents i els alumnes els objectius del projecte.

L’informe presentat detalla l’impacte de la robòtica al municipi del qual n’han pogut gaudir més de 200 alumnes, de 10 grups escolars diferents (5è i 6è de primària, i 1r,  2n i 3r d’ESO) dels tres centres educatius de primària i secundària, a més de la formació d’una desena de docents en la matèria.

Des de l’Ajuntament es vol agrair una vegada més a les empreses Copiral, Gruconsa- Grupo Consist,  Indústries Jove- Balasch, Maquinària Triginer, Rotecna i Torrons Vicens, que fan possible, conjuntament amb l’aportació municipal poder tirar endavant aquesta iniciativa d’inclusió social que dona una igualtat d’oportunitats a tots els alumnes.

Galeria d'imatges