La XIX edició de la fira Agr’auto aposta amb èxit per la mobilitat sostenible

L'organització de la fira estudiarà com ampliar la fira cap aquest sector

Moment de l'acte d'inauguració de l'Agr'auto a càrrec de la regidora de Fires, Tamara Lobardo.
Moment de l'acte d'inauguració de l'Agr'auto a càrrec de la regidora de Fires, Tamara Lobardo.

DILLUNS 02 MARÇ 2020

La XIX edició de la fira Agr’auto ha apostat aquest any per la mobilitat del futur habilitant un espai per als vehicles elèctrics i híbrids. Una aposta per la mobilitat sostenible que segons els responsables dels concessionaris i tallers  mostra cada vegada més interès per part dels compradors.

Durant tot el cap de setmana els sis concessionaris locals Auto Corbella; Castro Motor; Autoserveis del Sió; Tallers J. Valls; Rubén Automoció i Tallers Bertran han exposat uns 150 vehicles, a més d’una dotzena d’híbrids i elèctrics. El dissabte també es va fer una ruta verda on hi van participar 11 vehicles elèctrics que van permetre als participants conèixer el funcionament i les avantatges d’aquest tipus de vehicles. A la tarda també va tenir lloc una taula rodona sobre aquests tipus de transport que va comptar amb la participació d’una trentena de persones.

Ahir al matí va tenir lloc la 12a concentració motera que va aplegar més de 700 motos que van omplir la Plaça Fondandana. Aquest any l’esmorzar solidari va ser a favor de l’entitat agramuntina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Galeria d'imatges