L'Actinadal va tancar amb una participació mitja de 90 nens per sessió

Monitors i famílies fan una bona valoració de les activitats programades aquest any

Un dels tallers que es van fer aquest any a l'Actinadal
Un dels tallers que es van fer aquest any a l'Actinadal

DILLUNS 21 GENER 2019

L'Actinadal va tancar una altra edició amb una gran afluència de participants que van gaudir de les activitats programades durant  les festes de Nadal. Concretament aquest any s'han fet una quinzena de sessions entre els matins i les tardes i enguany també s'ha inclòs dins la programació un dissabte. La mitjana de participació ha estat d'uns 90 nens per sessió, unes xifres similars a edicions anteriors, i com els altres anys, l'afluència de nens es major durant les tardes que els matins quan es supera tranquilament el cententar de participants. 

La valoració que s'ha fet amb els monitors de forma conjunta amb la regidoria és bona i el resultat obtingut de la revisió de les activitats és que han funcionat i han agradat als nens. Entre les activitatas programades d'aquest any els nens han fet tallers de manulitats relacionades amb les festes nadalenques (felicitacions i decoracions per l'arbre), una titella amb un mitjó, un taller d'slime o un escape room. També es va fer una sessió de cinema al Teatre amb la projecció de la pel·lícula Ballerina.

Aquest any també s'ha continuat apostant per la manipulació de material reciclat, i aquest any els nens han fet un moneder a partir d'un brick, un instrument amb una caixa de cartró buida o un planter amb una botella d'aigua. Aquest últim taller va ser una iniciativa del Consell Comarcal de l'Urgell que el va fer amb l'empresa Eco-Estudi  dins la campanya de recollida selectiva de la fracció orgànica va realitzar un taller de reciclatge. 

Un any més, també han participat a l'Actinadal algunes entitas agramuntines com els bombers voluntaris o els Tabalers de l'Espetec i s'ha dut a terme una jornada de segureta vial amb bicicletes i patins.

Per complementar la valoració de les activitats, s'ha elaborat un breu qüestionari perquè les famílies que vulguin puguin fer arribar la seva opinió sobre l'Actinadal any amb la finalitat de millorar-ne el seu funcionament.

Galeria d'imatges